Vragen? Bel 033 - 475 6676
webportals

lekkergenietenin.nl – De beste tip voor een stedentrip

We hebben vorig jaar veel tijd gestoken in ons nieuw concept en na talloze brainstormsessies, draaiboeken en strategieën zijn we nu op een punt gekomen waarbij alles werkelijkheid wordt. We hebben ons concept gerealiseerd!!

Op 15 november jl. is onze site www.lekkergenietenin.nl live gegaan! Lekkergenietenin.nl; De beste tip voor een stedentrip.

Wat is het?
Lekkergenietenin.nl biedt bezoekers en bewoners leuke en nuttige informatie over 60 grote Nederlandse steden. De plaatselijke weetjes over eten, drinken, slapen, uitgaan, winkelen en andere activiteiten direct vindbaar op één plek. Ons doel is: Het bezoek aan de stad nog leuker maken.

Hoe?
Ondernemers in en om het gezellig stadshart kunnen zich aan te melden voor een uitgebreid profiel op de site. Hierin kunnen ze bezoekers informeren over hun bedrijf middels tekst, foto’s en/of video. Door de recensies, social media integratie en promotie, routeplanners en handige wisselwerking met andere activiteiten in de stad breng je de stad in één keer goed op de kaart en helpen de lokale ondernemers elkaar.

Stap voor stap over heel Nederland Amersfoort is de eerste stad waarvoor je snel nuttige informatie vindt via lekkergenietenin.nl om lekker te genieten van de stad. Bezoekers kunnen straks bij meer dan 60 grote steden in Nederland lekker en nuttige informatie vinden. Het lekkergenietenin.nl team werkt hard om dat mogelijk te maken.

Verloop
In 2016 verwachten we minimaal 20 steden toe te voegen aan lekkergenietenin.nl. Neem voor een goede indruk een kijkje op de site en laat ons vooral weten wat jullie er ervan vinden. We zijn ook te volgen op facebook.

Wij bellen u!

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Vragen?
Bel 033 - 475 6676